Σχετικά με το Simple Different

Σχετικά με το Simple Different

Μενού

Προσαρμογή της τιμής του SimDif σε όλο τον κόσμο

Για να δημιουργηθεί μια δίκαιη τιμή για όλους, απαιτείται ο υπολογισμός μιας διαφορετικής τιμής για τον καθένα

Το SimDif δημιούργησε ένα αποκλειστικό ευρετήριο, το FairDif, για να υπολογίσει την τιμή των επί πληρωμή εκδόσεων του. Χάρη στο FairDif, η τιμή του SimDif προσαρμόζεται στο κόστος ζωής σε κάθε χώρα. Το SimDif φαίνεται να είναι η πρώτη υπηρεσία στο Διαδίκτυο που εφαρμόζει αυστηρά αυτό το είδος προσαρμοστικής τιμολόγησης. Το SimDif περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν έκδοση που είναι διαθέσιμη σε όλους.

FairDif - Εφαρμόστηκε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης
FairDif - Εφαρμόστηκε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης

Μια ενιαία σταθερή τιμή δεν έχει την ίδια αξία για όλους στον κόσμο

Φτηνό για κάποιους, ελάχιστα προσιτό για άλλους, πολύ ακριβό για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

Με βάση αξιόπιστους δείκτες τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένων της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΟΟΣΑ και του Numbeo, το FairDif επιχειρεί να εκτιμήσει μια τιμή που έχει την ίδια αξία για όλους. Για παράδειγμα, ένα έτος της έκδοσης Pro είναι $89 στις ΗΠΑ και περίπου $100 στην Ιαπωνία, $30 στην Ινδία, $37 στη Νιγηρία και $90 στη Γαλλία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι στην Ινδία ή τη Νιγηρία πληρώνουν λιγότερο από τους ανθρώπους στη Γαλλία ή τις ΗΠΑ. Μπορεί να είναι διαφορετική τιμή, αλλά η σχετική αξία είναι η ίδια.

Από όσο γνωρίζουμε, το SimDif είναι η πρώτη εφαρμογή και διαδικτυακή υπηρεσία που παρέχει αυτού του είδους την προσαρμοστική τιμολόγηση

Το FairDif είναι μια σαφής μετάφραση της ηθικής στη δημιουργία ενός εγχειρήματος κοινωνικού αντίκτυπου .

Παρουσιάζουμε το FairDif, έναν δείκτη ισοτιμίας αγοραστικής δύναμης που εφαρμόζεται στην τιμή των εκδόσεων Smart και Pro.
Παρουσιάζουμε το FairDif, έναν δείκτη ισοτιμίας αγοραστικής δύναμης που εφαρμόζεται στην τιμή των εκδόσεων Smart και Pro.

Τοπική προσαρμογή: Υποστήριξη και προώθηση γλωσσών και πολιτισμών

Η πλειοψηφία του κόσμου μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από ένα τηλέφωνο

Πάρα πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αγγλικά ή άλλη ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα, ειδικά εκείνοι από αναπτυσσόμενες χώρες του Διαδικτύου, καθώς υπάρχουν λίγα ή μηδενικά διαδικτυακά εργαλεία στη μητρική τους γλώσσα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτούς τους χρήστες και να λύσουμε αυτήν τη γλωσσική εξίσωση.

Μία από τις βασικές αξίες του Simple Different είναι ο σεβασμός και η προώθηση της πλούσιας ποικιλομορφίας των γλωσσών και των πολιτισμών του κόσμου, πριν σκεφτούμε μια οικονομική μετατροπή

Το SimDif 2 έχει σχεδιαστεί για την προώθηση γλωσσών και πολιτισμών που υποεκπροσωπούνται
Το SimDif 2 έχει σχεδιαστεί για την προώθηση γλωσσών και πολιτισμών που υποεκπροσωπούνται

Ηθική της εταιρείας Simple Different

Η προσέγγιση «πρώτα ο χρήστης».

Μέρος της Δεοντολογίας της εταιρείας πίσω από το SimDif, είναι να καθοδηγεί τους χρήστες της καθώς κατασκευάζουν ιστότοπους. Το SimDif έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν και να οργανώνουν το περιεχόμενο που θα ήθελαν να δουν οι αναγνώστες τους: είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για τη δομή ενός ιστότοπου για την Google.

Το SimDif δεν έχει σχεδιαστεί ως ένα προϊόν που οι άνθρωποι θα αγόραζαν πριν είχαν την ευκαιρία να το καταλάβουν.