Σχετικά με το Simple Different

Σχετικά με το Simple Different

Μενού

Για τον Τύπο

Το κιτ τύπου περιλαμβάνει:

δελτίο τύπου

Περιγραφή εφαρμογής

Εικονίδιο/λογότυπο SimDif 2

Στιγμιότυπα οθόνης για Android, iPhone και iPad

Λογότυπο της εταιρείας Simple Different

Δελτίο τύπου

Το SimDif 2 κυκλοφορεί τώρα

Η αποστολή του SimDif ήταν πάντα να βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν πώς να δημιουργούν έναν λειτουργικό ιστότοπο για τον εαυτό τους. Το 2012 η εφαρμογή έγινε η πρώτη εφαρμογή δημιουργίας ιστοσελίδων σε iOS και Android και από τότε έχει αναπτυχθεί από στόμα σε στόμα.

Το SimDif 2 προσεγγίζει τώρα την κάλυψη και πιέζει για να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό σε όλο τον κόσμο και να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να δημιουργήσουν καλούς ιστότοπους.

Το SimDif είναι ένα έργο κοινωνικού αντίκτυπου που στοχεύει στην ενδυνάμωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Το BabelDif δημιουργήθηκε για να καταστήσει δυνατή τη μετάφραση της εφαρμογής σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών και το FairDif ιδρύθηκε για να δώσει μια δίκαιη τιμή με ευρετήριο PPP για τις εκδόσεις Smart και Pro. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση.

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το SimDif;

Εικονίδιο εφαρμογής SimDif
Εικονίδιο εφαρμογής SimDif

Μια μοναδική εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπου

Το SimDif είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές ιστοτόπων που είναι πλήρως λειτουργικοί, με τα ίδια χαρακτηριστικά, σε τηλέφωνο, υπολογιστή και tablet. Αυτό σας επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από τη μια συσκευή στην άλλη για να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας.

Το SimDif 2 είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία πλήρεις ιστοσελίδες, όλα από ένα τηλέφωνο χωρίς καμία τεχνική γνώση.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο προσθέτοντας σελίδες και μπλοκ και στη συνέχεια προσθέτοντας περιεχόμενο. Τα μπλοκ δημιουργούν σελίδες, οι σελίδες δημιουργούν ιστότοπους.

Για ποιόν είναι?

Το SimDif είναι για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, χωρίς προβλήματα. Η πλειοψηφία των χρηστών σήμερα είναι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, δάσκαλοι, μαθητές, κοινότητες και σύλλογοι, επιχειρηματίες και άτομα που πωλούν υπηρεσίες.

Γιατί δημιουργήθηκε;

Η Simple Different ανέπτυξε το SimDif 2 για να καλύψει τις ανάγκες δημιουργίας ιστοτόπων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσει τους χρήστες να αναπτύξουν την παρουσία τους στον Ιστό και να έχουν μια πλατφόρμα για τη διαχείριση του ιστότοπού τους.

Αυτή η υπηρεσία, που είναι ήδη διαθέσιμη σε 13 γλώσσες, έχει σχεδιαστεί για μετάφραση. Χάρη στο BabelDif (ένα μεταφραστικό εργαλείο που αναπτύχθηκε παράλληλα με το SimDif 2), η εφαρμογή και οι οδηγοί της μπορούν να μεταφραστούν σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, από τους δικούς της χρήστες. Στόχος είναι η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων γλωσσών και πολιτισμών, ειδικά εκείνων που υποεκπροσωπούνται στο διαδίκτυο .

Πόσο κοστίζει?

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση, και για πρώτη φορά στον κόσμο, μια δίκαιη τιμή με ευρετήριο PPP για τις εκδόσεις Smart και Pro. Αυτός ο δείκτης ονομάζεται FairDif και επιτρέπει τον υπολογισμό της σωστής τιμής για κάθε χώρα.

Η φιλοξενία και οι οδηγοί είναι δωρεάν για όλους τους τύπους ιστοτόπων.

Για να δείτε τις δυνατότητες και την τιμή κάθε έκδοσης όπου βρίσκεστε, μπορείτε να μεταβείτε εδώ .