Σχετικά με το Simple Different

Σχετικά με το Simple Different

Μενού

Τοπική προσαρμογή: Υποστήριξη και προώθηση γλωσσών και πολιτισμών

Η πλειοψηφία του κόσμου μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από ένα τηλέφωνο

Πάρα πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αγγλικά ή άλλη ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα, ειδικά εκείνοι από αναπτυσσόμενες χώρες του Διαδικτύου, καθώς υπάρχουν λίγα ή μηδενικά διαδικτυακά εργαλεία στη μητρική τους γλώσσα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτούς τους χρήστες και να λύσουμε αυτήν τη γλωσσική εξίσωση.

Μία από τις βασικές αξίες του Simple Different είναι ο σεβασμός και η προώθηση της πλούσιας ποικιλομορφίας των γλωσσών και των πολιτισμών του κόσμου, πριν σκεφτούμε μια οικονομική μετατροπή

Το SimDif 2 έχει σχεδιαστεί για την προώθηση γλωσσών και πολιτισμών που υποεκπροσωπούνται
Το SimDif 2 έχει σχεδιαστεί για την προώθηση γλωσσών και πολιτισμών που υποεκπροσωπούνται

Τη δική σας μητρική γλώσσα

Το BabelDif είναι ένα εργαλείο μέσα στο SimDif 2 που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν την εφαρμογή στη δική τους γλώσσα. Είναι ενσωματωμένο στον πυρήνα της εφαρμογής, δίνοντας στους χρήστες μια πλατφόρμα για να συνεισφέρουν και να εντοπίζουν την εφαρμογή απευθείας, μόνοι τους.

Το BabelDif έχει ήδη προχωρήσει αρκετά. Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, θα μπορεί να διευκολύνει τη μετάφραση της εφαρμογής σε περισσότερες από 100 γλώσσες. Το BabelDif εμπνεύστηκε από το Babel Fish του Douglas Adams .:-)

Είναι σημαντικό να δίνουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να κατανοούν καλύτερα και να ελέγχουν το εργαλείο που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τη δική τους παρουσία στον Ιστό.

Το FairDif υποστηρίζει περαιτέρω αυτήν την πρωτοβουλία προσφέροντας έναν δίκαιο δείκτη τιμών για κάθε χώρα:

Προσαρμογή της τιμής του SimDif σε όλο τον κόσμο

Για να δημιουργηθεί μια δίκαιη τιμή για όλους, απαιτείται ο υπολογισμός μιας διαφορετικής τιμής για τον καθένα

Το SimDif δημιούργησε ένα αποκλειστικό ευρετήριο, το FairDif, για να υπολογίσει την τιμή των επί πληρωμή εκδόσεων του. Χάρη στο FairDif, η τιμή του SimDif προσαρμόζεται στο κόστος ζωής σε κάθε χώρα. Το SimDif φαίνεται να είναι η πρώτη υπηρεσία στο Διαδίκτυο που εφαρμόζει αυστηρά αυτό το είδος προσαρμοστικής τιμολόγησης. Το SimDif περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν έκδοση που είναι διαθέσιμη σε όλους.

FairDif - Εφαρμόστηκε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης
FairDif - Εφαρμόστηκε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης

Ένα γνήσιο εγχείρημα κοινωνικού αντίκτυπου

Το μέλλον χωράει στα χέρια κάποιου

Το Smartphone έχει φέρει επανάσταση στο Διαδίκτυο. Ο αριθμός των συνδεδεμένων χρηστών έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 3 χρόνια. 2 δισεκατομμύρια ΝΕΟΙ χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει τον Ιστό και άλλοι τόσοι θα κάνουν το ίδιο τα επόμενα χρόνια.

Μια δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας ιστοτόπων, που λειτουργεί από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, στις περισσότερες γλώσσες , είναι ένα σημαντικό εργαλείο ενδυνάμωσης.

SimDif 2 - Απτό αντίκτυπο, σε 5 κρίσιμους τομείς: