Σχετικά με το Simple Different

Σχετικά με το Simple Different

Μενού

Παρουσιάσεις των βασικών μελών της ομάδας

Yorick

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Simple Different

Σχεδιάζει γραφικές διεπαφές χρήστη για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει πάθος να εξισορροπεί την εμπειρία χρήστη και το σχεδιασμό λογισμικού με την ηθική . Ξοδεύει το χρόνο του βοηθώντας τους χρήστες, μαθαίνοντας για τις αντιλήψεις και τις ανάγκες τους και δημιουργώντας τρόπους για να τους παρέχει μια αποτελεσματική και διαφανή λύση. Ο Yorick πιστεύει ότι το SimDif μπορεί να γίνει ένα επιτυχημένο εγχείρημα με κοινωνικό αντίκτυπο και ένα μέρος για ταλαντούχους ανθρώπους να εκφράζονται ευχάριστα και να αναπτυχθούν στους τομείς που προτιμούν.

Ήταν κάποτε ένας παραδοσιακός ταϊλανδικός θεραπευτής μασάζ, εξακολουθεί να μαθαίνει για την ενσυνειδητότητα σήμερα και σίγουρα χρειάζεται μια νέα θέση για το Royal Enfield του.

Yut

Προγραμματιστής εφαρμογών iOS, Διαχειριστής διακομιστή

Η Yut παρακολουθεί συνεχώς τις εικονικές και φυσικές μηχανές μας. Αποτελεί σημαντικό και πολύτιμο μέλος της οικογένειας από το 2011.

Το περίεργο μυαλό του, ο ήπιος τρόπος και η καθαρή του καρδιά, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον του για την εμπειρία του χρήστη έχουν γίνει ένας από τους πυλώνες του Simple Different. Τώρα συντονίζει την ανάπτυξη του SimDif 2.

Ο Yut του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα στο Linux, να δοκιμάζει νέες εφαρμογές, να βλέπει ταινίες, να παίζει κιθάρα και να πίνει καφέ.

Berm

Προγραμματιστής εφαρμογής Android και Yorname

Ο Berm εντάχθηκε στο Simple Different το 2014. Ήρθε εδώ με βαθιά κίνητρα να βελτιώσει το πρώτο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων στο Android. Είναι γνωστό ότι είναι και πολύ αιχμηρός και ψύχραιμος. Χάρη στο Berm, η εφαρμογή Android είναι πλέον το κύριο εργαλείο για τους χρήστες μας για τη δημιουργία των ιστοσελίδων τους.

Το κύριο πάθος του εκτός δουλειάς είναι να ανταποκρίνεται στην ατελείωτη περιέργεια του γιου του.

O

Back-End Wizard

Πίσω από μια χαρούμενη προσωπικότητα, ο κύριος Ο κρύβει ένα λαμπρό μυαλό και μια καθαρή γεύση για δομή και οργάνωση. Εντάχθηκε στην ομάδα στην αρχή του SImDif2 και η συνεισφορά του στη δημιουργία της νέας πλατφόρμας ήταν ανεκτίμητη.

Όταν δεν είναι στη δουλειά, είναι μανιώδης οπαδός των ειδήσεων της τεχνολογίας και είναι περήφανος πατέρας 3 έξυπνων παιδιών.

Mai

Κωδικός Άγγελος

Η Μάι είναι εξαιρετικά περίεργη, πολύ φιλομαθής και της αρέσει η δουλειά της. Είχε βαρεθεί λίγο την ανάπτυξη του back-end, οπότε τώρα εμβαθύνει και στο front-end. Έχει μια βαθιά επιθυμία να κατανοήσει και να γράψει καλύτερο κώδικα. Έφυγε από το πανεπιστήμιο μόλις πριν από λίγα χρόνια και ήδη βρίσκεται στο δρόμο της για να γίνει μια ταλαντούχα full stack developer.

Αγόρασε ένα νέο αυτοκίνητο και της αρέσει να ταξιδεύει στην περιοχή όσο περισσότερο μπορεί.

Fai

Κωδικός Νεράιδα

Αυτή η όμορφη νεαρή γυναίκα μαθαίνει γρήγορα. Πάντα πρόθυμη να καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα, έχει δείξει πραγματική ικανότητα σε πολλές διαφορετικές πτυχές της δημιουργίας του SimDif. Η Fai είναι ένα μελλοντικό full stack ταλέντο, αλλά ενδιαφέρεται και για τις γραφικές ιδιότητες της δουλειάς της.

Στο σπίτι της αρέσει να ζωγραφίζει και να διαβάζει για να βελτιώσει τα αγγλικά της.

Ning

Διοικητικός Υπάλληλος και Εταιρεία Μαμά

Η Ning ήταν εδώ από την αρχή το 2009, κάνοντας τους λογαριασμούς, υποβάλλοντας τους φόρους, βοηθώντας να αποκτήσετε το καθεστώς BOI, τις βίζες και τις άδειες εργασίας. Και εξίσου σημαντικό, ο Ning κρατά τους πάντες χαρούμενους σε δύσκολες στιγμές.

Όταν δεν κάνει μόνη της την παρέα, της αρέσει το πλέξιμο και το κέντημα. Είναι επίσης μια αξιοσέβαστη θεραπεύτρια μασάζ.

Stefan

Εμπειρία χρήστη και υποστήριξη

Ο Stéphane εντάχθηκε στο SimpleDifferent το 2014. Όπως τα περισσότερα μέλη της ομάδας, είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Εργάζεται στην πληροφορική εδώ και 15 χρόνια και είναι υπεύθυνος για τη μετάφραση στα Ιαπωνικά και συντονίζει τη δουλειά των άλλων μεταφραστών. Ο Stefan είναι πολύ κοντά στις ανάγκες του χρήστη, απαντά στην τηλεφωνική γραμμή και συμβάλλει ενεργά στη σύλληψη του μέλλοντος του SimDif.

Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να παίζει μπάντμιντον και ασχολείται ενεργά με τη μελέτη της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης μουσικής.

Paul

Ψηφιακές Επικοινωνίες

Ο Paul ήταν μέλος του SimDif δύο φορές, με πιο πρόσφατα το 2020. Τα τελευταία 20 χρόνια η πλειονότητα της δουλειάς του αφορούσε την ανάπτυξη Ιστού και τις Ψηφιακές Επικοινωνίες.

Στη δουλειά του αλλά και στην προσωπική του ζωή μπορείς να δεις ξεκάθαρα το κίνητρό του να κατανοήσει τον κόσμο σε κάθε επίπεδο, από το συγκεκριμένο μέχρι το αφηρημένο, και να προσπαθήσει να προσαρμόσει τον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφέρεται ανάλογα.

Ένα διερευνητικό μυαλό, ένας ανοιχτός και αυστηρός τρόπος οργάνωσης των εννοιών και η βαθιά κατανόηση της ηθικής του SimDif, τον καθιστούν έναν υπέροχο συνεργάτη όσον αφορά το σχεδιασμό της εμπορικής μας στρατηγικής.

Με τα δικά του λόγια: «Η ζωή στην Ταϊλάνδη μου έδωσε τόσα πολλά: γλώσσα, μουσική, φίλους, μια νέα οπτική.. Αγάπη πάνω απ' όλα.. και έχω ευλογηθεί από μια στοργική οικογένεια πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης. Είμαι πολύ ευγνώμων».

Anton

Βοήθεια χρήστη & Νομικός Σύμβουλος

Ο Anton ασχολείται ως ρωσικός μεταφραστής από το 2014 και εντάχθηκε στο SimDif το 2020. Ο Anton βοηθά τους χρήστες με τις ερωτήσεις και τις εργασίες τους σε μεταφράσεις και σημαντική επικοινωνία με τρίτους.
Ο Anton έχει νομικό υπόβαθρο και του αρέσει να μαθαίνει νέες δεξιότητες. Είναι επίσης λάτρης των σπορ με ενδιαφέροντα που εκτείνονται από μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ έως προπονήσεις για σκέιτμπορντ και γυμναστήριο... και ταϊλανδέζικο φαγητό ;-)

Ηθική της εταιρείας Simple Different

Η προσέγγιση «πρώτα ο χρήστης».

Μέρος της Δεοντολογίας της εταιρείας πίσω από το SimDif, είναι να καθοδηγεί τους χρήστες της καθώς κατασκευάζουν ιστότοπους. Το SimDif έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν και να οργανώνουν το περιεχόμενο που θα ήθελαν να δουν οι αναγνώστες τους: είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για τη δομή ενός ιστότοπου για την Google.

Το SimDif δεν έχει σχεδιαστεί ως ένα προϊόν που οι άνθρωποι θα αγόραζαν πριν είχαν την ευκαιρία να το καταλάβουν.

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το SimDif;

Εικονίδιο εφαρμογής SimDif
Εικονίδιο εφαρμογής SimDif

Μια μοναδική εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπου

Το SimDif είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές ιστοτόπων που είναι πλήρως λειτουργικοί, με τα ίδια χαρακτηριστικά, σε τηλέφωνο, υπολογιστή και tablet. Αυτό σας επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από τη μια συσκευή στην άλλη για να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας.

Το SimDif 2 είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία πλήρεις ιστοσελίδες, όλα από ένα τηλέφωνο χωρίς καμία τεχνική γνώση.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο προσθέτοντας σελίδες και μπλοκ και στη συνέχεια προσθέτοντας περιεχόμενο. Τα μπλοκ δημιουργούν σελίδες, οι σελίδες δημιουργούν ιστότοπους.

Για ποιόν είναι?

Το SimDif είναι για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, χωρίς προβλήματα. Η πλειοψηφία των χρηστών σήμερα είναι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, δάσκαλοι, μαθητές, κοινότητες και σύλλογοι, επιχειρηματίες και άτομα που πωλούν υπηρεσίες.

Γιατί δημιουργήθηκε;

Η Simple Different ανέπτυξε το SimDif 2 για να καλύψει τις ανάγκες δημιουργίας ιστοτόπων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσει τους χρήστες να αναπτύξουν την παρουσία τους στον Ιστό και να έχουν μια πλατφόρμα για τη διαχείριση του ιστότοπού τους.

Αυτή η υπηρεσία, που είναι ήδη διαθέσιμη σε 13 γλώσσες, έχει σχεδιαστεί για μετάφραση. Χάρη στο BabelDif (ένα μεταφραστικό εργαλείο που αναπτύχθηκε παράλληλα με το SimDif 2), η εφαρμογή και οι οδηγοί της μπορούν να μεταφραστούν σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, από τους δικούς της χρήστες. Στόχος είναι η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων γλωσσών και πολιτισμών, ειδικά εκείνων που υποεκπροσωπούνται στο διαδίκτυο .

Πόσο κοστίζει?

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση, και για πρώτη φορά στον κόσμο, μια δίκαιη τιμή με ευρετήριο PPP για τις εκδόσεις Smart και Pro. Αυτός ο δείκτης ονομάζεται FairDif και επιτρέπει τον υπολογισμό της σωστής τιμής για κάθε χώρα.

Η φιλοξενία και οι οδηγοί είναι δωρεάν για όλους τους τύπους ιστοτόπων.

Για να δείτε τις δυνατότητες και την τιμή κάθε έκδοσης όπου βρίσκεστε, μπορείτε να μεταβείτε εδώ .