Σχετικά με το Simple Different

Σχετικά με το Simple Different

Μενού

Simple Different

Η εταιρία

Η Simple Different Co. LTD ιδρύθηκε το 2009. Είναι μια αυτοχρηματοδοτούμενη εταιρεία με έδρα το Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης με μια μικρή και ποικιλόμορφη κοινότητα ταλέντων από όλο τον κόσμο.

Είναι μια ομάδα 10 ατόμων μεταξύ 24 και 55 ετών που μοιράζονται 6 γλώσσες - Αγγλικά, Ταϊλανδέζικα, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και την τοπική βόρεια ταϊλανδέζικη διάλεκτο.

Όλοι έχουν την ίδια πεποίθηση για τη δημιουργία μιας πρωτότυπης και χρήσιμης εφαρμογής και μοιράζονται επίσης την ίδια ηθική όταν ορίζουν την υπηρεσία τους και βοηθούν τους χρήστες τους.

Πριν από 3 χρόνια άρχισαν να ξαναγράφουν την πρώτη έκδοση του SimDif και την ονόμασαν "the V2". Είναι μια έξυπνη τεχνική πλατφόρμα ικανή να υποστηρίξει το SimDif 2 και άλλα έργα της ίδιας φύσης.

Εδώ είμαστε με πιο διοικητικό τρόπο ;-)

Simple Different Co., Ltd.
231/4 moo 1, T. Nong Hoy A. Muang
50 140 Chiang Mai, Thailand
Μπορείτε να μας στείλετε email εδώ ή απευθείας στο help@simple-different.com

Η καθημερινή ομάδα του Simple Different
Η καθημερινή ομάδα του Simple Different

Η οικογένεια

Οι Ιδρυτές είναι Γάλλοι και Ελβετοί. Οι φίλοι, η οικογένεια και ορισμένοι από τους προγραμματιστές εξακολουθούν να είναι μέτοχοι της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν επίσης αρκετοί βασικοί σύμβουλοι και μεταφραστές που συνεργάζονται σε τακτική βάση με την ομάδα του Simple Different.

Την τελευταία δεκαετία, ορισμένοι εξαιρετικοί προγραμματιστές συμμετείχαν στην περιπέτεια. Αυτά τα μέλη της ομάδας, μαζί με τους μετόχους, τους συμβούλους, τους συμβούλους, τους μεταφραστές και κυρίως τους χρήστες, είναι άμεσα υπεύθυνοι για τις ιδιότητες και τις αξίες που αντιπροσωπεύει το SimDif.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απέκτησαν πλούσια εμπειρία στη δημιουργία και διαχείριση μιας εφαρμογής δημιουργίας ιστοσελίδων.

Ποια είναι η βασική ομάδα του Simple Different;

Παρουσιάσεις των βασικών μελών της ομάδας

Ηθική της εταιρείας Simple Different

Η προσέγγιση «πρώτα ο χρήστης».

Μέρος της Δεοντολογίας της εταιρείας πίσω από το SimDif, είναι να καθοδηγεί τους χρήστες της καθώς κατασκευάζουν ιστότοπους. Το SimDif έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν και να οργανώνουν το περιεχόμενο που θα ήθελαν να δουν οι αναγνώστες τους: είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για τη δομή ενός ιστότοπου για την Google.

Το SimDif δεν έχει σχεδιαστεί ως ένα προϊόν που οι άνθρωποι θα αγόραζαν πριν είχαν την ευκαιρία να το καταλάβουν.