Σχετικά με το Simple Different

Σχετικά με το Simple Different

Μενού

Δελτίο τύπου

Το SimDif 2 κυκλοφορεί τώρα

Η αποστολή του SimDif ήταν πάντα να βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν πώς να δημιουργούν έναν λειτουργικό ιστότοπο για τον εαυτό τους. Το 2012 η εφαρμογή έγινε η πρώτη εφαρμογή δημιουργίας ιστοσελίδων σε iOS και Android και από τότε έχει αναπτυχθεί από στόμα σε στόμα.

Το SimDif 2 προσεγγίζει τώρα την κάλυψη και πιέζει για να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό σε όλο τον κόσμο και να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να δημιουργήσουν καλούς ιστότοπους.

Το SimDif είναι ένα έργο κοινωνικού αντίκτυπου που στοχεύει στην ενδυνάμωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Το BabelDif δημιουργήθηκε για να καταστήσει δυνατή τη μετάφραση της εφαρμογής σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών και το FairDif ιδρύθηκε για να δώσει μια δίκαιη τιμή με ευρετήριο PPP για τις εκδόσεις Smart και Pro. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση.

Από την αρχή, το SimDif προσέγγισε τα πράγματα διαφορετικά

Με ξεκάθαρη φιλοδοξία να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει τους χρήστες να κατανοήσουν τι πραγματικά κάνει έναν καλό ιστότοπο. Είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή ακόμα και για άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους αναλφάβητους υπολογιστές.

Το SimDif μετατοπίζει την εστίαση για να δώσει έμφαση σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία - δομή, οργάνωση και περιεχόμενο - δείχνοντας στους ανθρώπους τι είναι κρίσιμο για έναν καθαρό και οργανωμένο ιστότοπο. Το SimDif είναι μια υπηρεσία δεοντολογίας , όχι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να πουλήσει την ψευδή ιδέα ενός ιστότοπου.

Έχουν επενδυθεί πολλή ενέργεια και πόροι για την απλοποίηση και τις εκπαιδευτικές πτυχές της εφαρμογής και των υπηρεσιών της

" Αφού είδαμε τι μπορεί να κάνει το SimDif για τους χρήστες του, έγινε σαφές ότι θα ήταν καλό να το κάνουμε προσιτό σε όλους. Γι' αυτό ακριβώς πριν από 3 χρόνια αρχίσαμε να ξανασκεφτούμε και να ξαναγράψουμε την πλήρη πλατφόρμα από την αρχή " - Yorick Vince, Διευθύνων Σύμβουλος ιδρυτής της Simple Different.

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το SimDif;

Εικονίδιο εφαρμογής SimDif
Εικονίδιο εφαρμογής SimDif

Μια μοναδική εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπου

Το SimDif είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές ιστοτόπων που είναι πλήρως λειτουργικοί, με τα ίδια χαρακτηριστικά, σε τηλέφωνο, υπολογιστή και tablet. Αυτό σας επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από τη μια συσκευή στην άλλη για να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας.

Το SimDif 2 είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία πλήρεις ιστοσελίδες, όλα από ένα τηλέφωνο χωρίς καμία τεχνική γνώση.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο προσθέτοντας σελίδες και μπλοκ και στη συνέχεια προσθέτοντας περιεχόμενο. Τα μπλοκ δημιουργούν σελίδες, οι σελίδες δημιουργούν ιστότοπους.

Για ποιόν είναι?

Το SimDif είναι για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, χωρίς προβλήματα. Η πλειοψηφία των χρηστών σήμερα είναι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, δάσκαλοι, μαθητές, κοινότητες και σύλλογοι, επιχειρηματίες και άτομα που πωλούν υπηρεσίες.

Γιατί δημιουργήθηκε;

Η Simple Different ανέπτυξε το SimDif 2 για να καλύψει τις ανάγκες δημιουργίας ιστοτόπων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσει τους χρήστες να αναπτύξουν την παρουσία τους στον Ιστό και να έχουν μια πλατφόρμα για τη διαχείριση του ιστότοπού τους.

Αυτή η υπηρεσία, που είναι ήδη διαθέσιμη σε 13 γλώσσες, έχει σχεδιαστεί για μετάφραση. Χάρη στο BabelDif (ένα μεταφραστικό εργαλείο που αναπτύχθηκε παράλληλα με το SimDif 2), η εφαρμογή και οι οδηγοί της μπορούν να μεταφραστούν σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, από τους δικούς της χρήστες. Στόχος είναι η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων γλωσσών και πολιτισμών, ειδικά εκείνων που υποεκπροσωπούνται στο διαδίκτυο .

Πόσο κοστίζει?

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση, και για πρώτη φορά στον κόσμο, μια δίκαιη τιμή με ευρετήριο PPP για τις εκδόσεις Smart και Pro. Αυτός ο δείκτης ονομάζεται FairDif και επιτρέπει τον υπολογισμό της σωστής τιμής για κάθε χώρα.

Η φιλοξενία και οι οδηγοί είναι δωρεάν για όλους τους τύπους ιστοτόπων.

Για να δείτε τις δυνατότητες και την τιμή κάθε έκδοσης όπου βρίσκεστε, μπορείτε να μεταβείτε εδώ .

Τοπική προσαρμογή: Υποστήριξη και προώθηση γλωσσών και πολιτισμών

Η πλειοψηφία του κόσμου μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από ένα τηλέφωνο

Πάρα πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αγγλικά ή άλλη ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα, ειδικά εκείνοι από αναπτυσσόμενες χώρες του Διαδικτύου, καθώς υπάρχουν λίγα ή μηδενικά διαδικτυακά εργαλεία στη μητρική τους γλώσσα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτούς τους χρήστες και να λύσουμε αυτήν τη γλωσσική εξίσωση.

Μία από τις βασικές αξίες του Simple Different είναι ο σεβασμός και η προώθηση της πλούσιας ποικιλομορφίας των γλωσσών και των πολιτισμών του κόσμου, πριν σκεφτούμε μια οικονομική μετατροπή

Το SimDif 2 έχει σχεδιαστεί για την προώθηση γλωσσών και πολιτισμών που υποεκπροσωπούνται
Το SimDif 2 έχει σχεδιαστεί για την προώθηση γλωσσών και πολιτισμών που υποεκπροσωπούνται

Ένα γνήσιο εγχείρημα κοινωνικού αντίκτυπου

Το μέλλον χωράει στα χέρια κάποιου

Το Smartphone έχει φέρει επανάσταση στο Διαδίκτυο. Ο αριθμός των συνδεδεμένων χρηστών έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 3 χρόνια. 2 δισεκατομμύρια ΝΕΟΙ χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει τον Ιστό και άλλοι τόσοι θα κάνουν το ίδιο τα επόμενα χρόνια.

Μια δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας ιστοτόπων, που λειτουργεί από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, στις περισσότερες γλώσσες , είναι ένα σημαντικό εργαλείο ενδυνάμωσης.

SimDif 2 - Απτό αντίκτυπο, σε 5 κρίσιμους τομείς:

Προσαρμογή της τιμής του SimDif σε όλο τον κόσμο

Για να δημιουργηθεί μια δίκαιη τιμή για όλους, απαιτείται ο υπολογισμός μιας διαφορετικής τιμής για τον καθένα

Το SimDif δημιούργησε ένα αποκλειστικό ευρετήριο, το FairDif, για να υπολογίσει την τιμή των επί πληρωμή εκδόσεων του. Χάρη στο FairDif, η τιμή του SimDif προσαρμόζεται στο κόστος ζωής σε κάθε χώρα. Το SimDif φαίνεται να είναι η πρώτη υπηρεσία στο Διαδίκτυο που εφαρμόζει αυστηρά αυτό το είδος προσαρμοστικής τιμολόγησης. Το SimDif περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν έκδοση που είναι διαθέσιμη σε όλους.

FairDif - Εφαρμόστηκε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης
FairDif - Εφαρμόστηκε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης

Ηθική της εταιρείας Simple Different

Η προσέγγιση «πρώτα ο χρήστης».

Μέρος της Δεοντολογίας της εταιρείας πίσω από το SimDif, είναι να καθοδηγεί τους χρήστες της καθώς κατασκευάζουν ιστότοπους. Το SimDif έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν και να οργανώνουν το περιεχόμενο που θα ήθελαν να δουν οι αναγνώστες τους: είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για τη δομή ενός ιστότοπου για την Google.

Το SimDif δεν έχει σχεδιαστεί ως ένα προϊόν που οι άνθρωποι θα αγόραζαν πριν είχαν την ευκαιρία να το καταλάβουν.

Τι λένε οι άνθρωποι για το SimDif;

Επαγγελματικές κριτικές:

2021 - https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

" Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυνατότητες που προσφέρει στη δωρεάν έκδοση, αυτή η εφαρμογή παίρνει σταθερά 9 στα 10. Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε/τροποποιήσετε τους ιστότοπούς σας από πολλές συσκευές χωρίς να χρειάζεται να ξεκινάτε από την αρχή κάθε φορά που μεταπηδάτε σε μια νέα συσκευή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο."

2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"Συνολικά, το Website Builder για Android είναι μια εξαιρετικά καλά σχεδιασμένη εφαρμογή που προσφέρει στους βασικούς τομείς που έχουν μεγαλύτερη σημασία: ευκολία στη χρήση, ευελιξία, ικανότητα και επεκτασιμότητα"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"Η εφαρμογή έχει λάβει θετική αποδοχή από τους χρήστες Android με μαρτυρίες από θαυμαστές. Η ευκολία χρήσης και η απλότητα της εφαρμογής την έχουν κερδίσει περισσότερες λήψεις και χρήση. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να προσλάβετε άλλο άτομο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για εσάς Η επιχείρηση είναι το όνειρο των περισσότερων ιδιοκτητών επιχειρήσεων εκεί έξω και η εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων SimDif έχει κάνει το όνειρο πραγματικότητα"

2015 - https://web-builder-app.com/

"Η SimDif έχει προφανώς σκεφτεί πολύ προσεκτικά πώς θα αποδώσουν πραγματικά οι ιστότοποι που δημιουργούν οι χρήστες τους, τόσο για τους επισκέπτες του ιστότοπου όσο και για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Συνολικά, ο συνδυασμός ευκολίας χρήσης και η συνέπεια των δυνατοτήτων του για τη δημιουργία ιστοσελίδων σε Android, iPhone, Το iPad και η επιφάνεια εργασίας είναι ασύγκριτα."

Αξιολογήσεις και κριτικές χρηστών στο Google Play store:

Στέφανι Μπόλμαν

21 Νοεμβρίου 2018 - ★★★★★

"Κοίταξα διάφορες εφαρμογές δημιουργίας ιστοτόπων προτού επιλέξω να χρησιμοποιήσω το SimDif και ποτέ δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου. Είναι το καλύτερο: εύκολο να διαχειριστώ και να ενημερώσω τον ιστότοπο από όλες τις συσκευές και να δημοσιεύσω σε μια στιγμή. Όταν δεν μπορούσα να επιλύσω τα πράγματα μόνος μου Έλαβα γρήγορη βοήθεια από μια ευγενική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Προτείνετε το 100%"

Κλάιβ Κούπερ

19 Νοεμβρίου 2018 - ★★★★★

"Δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή έχει ένα δίκαιο test drive, πολύ εντυπωσιακό. Κάνει ακριβώς αυτό που περίμενα και το κάνει καλά. Μια πολύ διαισθητική εφαρμογή. Μπορώ να δω τον εαυτό μου να πηγαίνει για την έκδοση pro τελικά, αλλά προς το παρόν, η δωρεάν έκδοση είναι μια χαρά. ολοκληρωμένοι προγραμματιστές."

Danoz Directo

3 Νοεμβρίου 2018 - ★★★★★

"Εξαιρετικό, εύκολο στη χρήση, καθώς και δωρεάν δυνατότητες, αλλά θα πάω με μια επαγγελματική έκδοση καθώς είμαι εντυπωσιασμένος."

Moomin74

28 Οκτωβρίου 2018 - ★★★★★

"Εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας ιστοτόπων και φιλοξενίας. Είναι πολύ βολικό να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πάντα από μία εφαρμογή."

Chidi Edward Nnaji

1 Οκτωβρίου 2018 - ★★★★★

"Το SimDif είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους δημιουργίας οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου. Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να χρησιμοποιήσει το SimDif."

Για τον Τύπο

Το κιτ τύπου περιλαμβάνει:

δελτίο τύπου

Περιγραφή εφαρμογής

Εικονίδιο/λογότυπο SimDif 2

Στιγμιότυπα οθόνης για Android, iPhone και iPad

Λογότυπο της εταιρείας Simple Different